Träning Online

Träningsprogram Online

 

Vill du kunna träna på hemmaplan, när du är på resande fot, på landet, stranden - ja överallt och när som helst?

Gillar du tidseffektiv träning?

Gillar du pulsbaserad träning?

Vill du ha en kick i rumpan och komma i gång med din träning?

Vill du ha rådgivning och någon som coachar dig till ditt mål?

 

Denna typ av tjänst är helt individuell. Jag planerar in din träning helt baserat på din livssituation och vad för typ av träning du kan utföra. Träningsprogrammen är varierande och är allt i från 10-30 minuter långa. Största fokus ligger på högintensiv intervall träning och du måste gilla när svetten rinner. Denna typ av träning är effektiv, du får snabba resultat, blir stark och uthållig på en och samma gång.

 

1 vecka á 3 träningsprogram - 795 kr

4 veckor online träning - 1 495 kr

8 veckor online träning - 2 595 kr

12 veckor online träning - 3 695 kr

 

Hur går det till?

I slutet av varje vecka skickar jag nya övningar till dig inför nästkommande vecka. Under veckorna har du tillgång till online-support. Övningarna filmas och skickas till dig, för att du på bästa sätt ska veta hur du teknisk ska utföras de olika övningarna. Intresserad och vill veta mer? Fyll i kontaktförmuläret längst ner på sidan.

 

 

Hälsocoaching- med fokus på en livsstilsförändring

Våga ta kontrollen över din hälsa!

 

 

Denna typ av rådgivning är till för dig som vill göra en livsstilsförändring. I tjänsten ingår både kostanalys, kostuppföljning och träningspass. Jag hjälper dig och ger dig verktygen för att lyckas med dina mål varesig det gäller viktminskning, sömn/stress, träningsmål, bli av med ditt sockerberoende till att finna en sund inställning till mat och skapa medvetenhet kring vad du väljer att äta. Jag skapar individuella kostupplägg beroende på mål. Träningen är baserad på intervall-och pulsbaserad träning i hemmet eller utomhus (Självklart går det att utföra övningarna i gymmet). Du behöver få redskap och alla kan utföra träningen. Gravid, nyförlöst eller skador? Kontakta mig för konsultation innan du bokar denna tjänst!

 

Jag jobbar med klienter över hela Sverige och håller kontakten främst via mail. Samtal, Skype eller FaceTime för dom som har behovet. Att förändra en livsstil tar tid och som coach kommer jag att finnas där för dig dagligen för att peppa, pusha och hjälpa dig att lyckas med ditt/dina mål.

 

Vad ingår:

  • Kostplan
  • Recepthäfte med inspirerande och lättlagade maträtter. Frukost, mellanmål och middagstips
  • 5 träningspass (allt i från 10-20 min långa)
  • Återkoppling efter 4 veckor och 8 veckor
  • Mailsupport de första 8 veckorna.

 

Pris: 2 995 kr

Träning och Kostrådgivning räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivare eller i ditt företag.

 

 

 

COACHING SESSION:

 

Vill du anlita mig och få coaching i din kost? Vi möts och diskutera ditt nuvarande kostintag baserat på den kostdagbok du har skrivit och förberett. Du har möjlighet att ställa frågor. Under mötet hjälper jag dig att hitta de rätta verktygen och och ger tips på hur du kan tänka och förända för att lyckas med dina mål. Denna tjänst går även bra att ta via telefon eller skype. Pris: 795 kr (ca 45 min)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved