Om Sandra

Om Sandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra Börjesson lever i dag med sin sambo och två barn, Theodor och Nova i Göteborg. Hon har en gedingen träningsbakgrund och varit verksam inom friskvårdsbranschen i över tio år. Förutom en brinnande passion för träning och kost älskar hon att stå i köket. Matlagning och bakning är ett stort intresse. Vill du ha recept på nyttig, enkelt, snabb och god mat - då ska du fråga Sandra!

 

Sandra har tidigare jobbat på Nordic Wellness (f.d. Sportlife) , en av Sveriges största friskvårdskedja, som ansvarig koordinator för barn-och ungdomsverksamheten. I dag drivre hon sitt företag och arbeta som Hälsocoach mot både privatpersoner och företag. Sandra ingår även i team Les Mills Nordic (www.lesmills.net), där hon jobbar som tränare, utbildare och utvärderare, i programmen BODYPUMP® , BODYJAM® och SH`BAM™. Hon är också licensierad BODYBALANCE™ instruktör.

 

Sandra har fördjupat sig inom dans (modern dans, jazz och balett) och koreografi i Nya Zeeland, Auckland, där hon läste på programmet Bachelor Of Dance. Hon har även studerat idrottsvetenskap- anatomi och fysiologi och sociologi på Göteborgs Univeristet. 2010 korades Sandra till Nike next Top top instructor. En instruktörs tävling som grundades av Nike och Fitness-Magazine. Juryns motivering:"Sandra är mycket pedagogisk, vågar ta plats och har ett bra flyt i klassen. Hon har en personligt, "det", som fängslar och som få har. Sandra har en härlig utstrålning, bra teknik och potential att utvecklas till en väletablerad instruktör". Sandra är numera sponsrad av Reebok.

 

UTBILDNINGAR

 

Lic. Kostrådgivar, Lic. Livsstilrådgivare (kostrådgivninge, hälsocoach, stresshantering, friskvårdskonsult, beroendeproblematik) Bergklint Education

Träningskoordinator - The Academy

BODYJAM, BODYPUMP, BODYBALANCE, SH'BAM - Les Mills

Cykel/Spinning- Nordic Wellness (f.d. Sportlife)

Coreball - Nordic Wellness (f.d. Sportlife)

Afropowerdance - Holistic Training

Core - Nordic Wellness (f.d. Sportlife)

Global Yoga instruktör - Global Yoga

Aerobic och Step instruktör - World Class Education

 

Anatomi och Fysiologi - Göteborgs Universitet och Auckland University of Technology

Idrottsvetenskap 20p och Sociologi 20 p - Göteborgs Universitet

Vidareutbildning inom Dans och Koreografi på programmet Bachelor Of Dance på Auckland University Of Technology

 

ERFARENHETER

- Koreograf och utbildare i Nordic Wellness egna barn-och ungdomskoncept.

 

-Gästkoreograf och utbildare för Bliss Dance Academy, 2010.

 

- Presentatör på stora event som Super Saturday, Best of The Best, The Convention, Fitness Festivalen, Nordic Wellness Convention, Reebok Fitness Festival Talllin m.m.

 

- Deltog i filmingen av BODYJAM 68 - instruktörs DVD.

 

- Samarbetat med Mölndals Stad och Västra Götalands Regionen med barn och ungdomar (4-14 år) inom Fysisk aktivitet på recept (FAR). Där ansvarade jag för aktivteter två gånger i veckan.

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved