Kostrådgivning

KOSTRÅDGIVNING

Mitt mål med att hjälpa dig är att på ett enkelt, inspirerande och roligt sätt ge dig verktygen för att lyckas med dina nya vanor. Mitt arbete som livsstil-och kostrådgivare är att få dig att tänka sunt kring mat, få dig att må bra av den mat du äter, förstå dig på kroppens signaler och äta mer medvetet. Jag arbetar med alla typer av kosthållningar men alltid med ett holistic tänk.Vilket innebär näringsrikt, varierat och naturlig mat. Hur din kostplan kommer att se ut beror helt och hållet på hur din livssituation ser ut idag , hur/om du tränar och vad du har för mål.

 

Denna tjänst är till för dig som vill bli medveten om vad och hur mycket du äter, vad maten du äter gör för din kropp, bli av med ett sockerberoende, vill skapa mer rutin i hur, vad och när du äter och/eller optimera din hälsa genom att få en mer sund inställning till mat.

 

 

Vad ingår?

  • 1 Kostanalys
  • Kostplan baserat efter dina mål
  • Tips på recept. Frukost, mellanmål och middagstips baserat på din kostanalys
  • Mailkontakt och coaching via e-mail under 8 veckorna.

 

 

Så här går det till:

 

1. Inför Kostrådgivningen

Du skriver en kostdagbok under 5 dagar, allt som du äter och dricker ska stå med och gärna tider. Försök att skriv så exakt som möjligt. Ex. 1 portions havregrynsgröt, 2 dl mellanmjölk, 1 banan, 5 hemmagjorda köttbullar på nötfärs osv. Du mailar mig Kostdagboken, kön,ålder, läng/vikt, din livssitation - hur din vardag ser ut, vad skulle du vilja förändra och om du har något/några mål?

 

2. Analys

Jag gör en analys av ditt kostintag. Därefter återkommer jag med justeringar som passar in i din livsstil och som hjälper dig att uppnå ditt mål. Alla kostupplägg är individuella och baserat på nuläget och önskat läge.

 

3. Uppföljning

Uppföljning sker varje vecka . Du mailar mig och berättar hur veckan har gått, fördelar och nackdelar samt om vi behöver justera något i upplägget. Jag vill även att du alltid kontaktar mig så fort du har frågor eller funderingar kring kosten eller om en specifik produkt. Jag är din coach under dessa veckor och mitt jobb är att vägleda dig på bästa sätt genom att bl.a. ge dig kunskap.

 

 

 

Pris: 1 795 kr

Bra att veta!

Kostrådgivning räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Kostrådgivning Express

Vill du göra en liten förändring, men vet inte hur? Vill du optimera du se över ditt näringsintag? Då är denna tjänst för dig.

 

 

Så här går det till:

1. Du skriver en kostdagbok under 3-4 dagar. Ta gärna med en helgdag, då de flesta brukar äta annorlunda under helgerna.

2. Maila mig din kostdagbok, dina tankar och funderingar, frågor, vad/om du tränar, ålder, kön, längd och nuvarande vikt samt vad dina mål är.

3. Du får svar på vad du skulle kunna förändra i din kost för att uppnå dina mål.

4. En återkoppling sker efter 4 veckor via mail.

 

Pris: 995 kr

Bra att veta!

Kostrådgivning räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren.

 

 

 
 
 

Copyright © All Rights Reserved