Kontakt/Referenser

Email: sandra@sandraborjesson.se

Mobil: 0702-581657

Blogg: sandraborjesson.blogspot.com

 

 

Movement In Flow innhar F-skattesedel.

 

 

 

 

 

Referenser Om tränings-och kostupplägg av Sandra:

 

 

Christel 42 år + Man 40 år. Körde en 21 dagars utmaning under sommaren 2014.

 

"Det är ju inte lätt att komma igång med träningen mitt i varmaste, soliga sommaren och speciellt inte när man inte tränat på 1,5 år…

Men när vi, jag och min man, såg 3-veckors schemaupplägget från Sandra, blev vi riktigt peppade! Sandra hade tagit hänsyn till min mans knäskada och till att jag fött barn ca 6 månader tidigare, samt till vilka träningsredskap vi hade hemma. När vi såg att vi skulle träna 3 ggr/veckan á 15-20 min/gång var vi allt lite skeptiska. Vi tog bilder före vi körde igång. ACK vad fel vi hade! Under 3 veckor hade vi fått jätte bra resultat och då hade vi ändå "unnat" oss och inte varit för stränga med kosten.Jag tycker det är perfekt med hemmaträning. Med en liten dotter hemma och ett företag att driva är det inte mycket tid över. Då passar detta mig perfekt."

 

 

Jenny 23 år - Tränings-och kostråd Online

"Jag kontaktade Sandra för att jag behövde hjälp med att ändra mina kostvanor och komma igång igen med träningen.

Jag fick hjälp med att hitta rutiner med maten och ta bort allt som var sött, träningen la hon upp ett träningsschema som jag skulle gå efter.

Jag tycker att det har hjälpt mig väldigt mycket, har gått ner i vikt och i mått, fast Sandra bor i Göteborg och jag i Sthlm så har det verkligen funkat bra. Innan jag anlitade Sandra tränade jag typ 1-2 ggr i veckan men nu tränar jag 1-2 ggr om dagen. Känner mig starkare och med den maten som jag har fått så har jag fått mer energi att göra saker.

En sista sak: Sandra är den bästa man kan få enligt min mening, peppande och det gillar jag. :) "

 

 

Susanne 55 år - Kostrådgivning

"Sandra har hjälpt mig att förstå vad näringsrik mat är. Hon hjälpte mig med att strukturera upp när och vad jag bör äta. Jag har alltid jaft problem med min mage, men efter att jag tog hjälp av Sandra fungerar min mage mycket bättre. Äter enligt Sandras kostplan under veckorna och under helgen unnar jag mig något extra gott. Funkar hur bra som helst"

Kontakt/Kalender

Kalender

Under hösten 2016 och våren 2017 är Sandra mammaledig och tar på sig uppdrag beroende på tid.

Copyright © All Rights Reserved