EVENT PRIVATPERSON

EVENT/MÖHIPPA

Ska du arrangera ett event, happening eller möhippa?

 

 

Träning:

En populär klass är Stripaerobic. En oförglömlig timma som oftast fylls med glädje och skratt. Enkla och sensuella steg. Alla kan delta och kläderna är såklart på! Det brukar oftast gå till så att ni hela gruppen kör och i slutet brukar den personen om är i 'fokus' få dansa dansen själv medans ni fotar och filmar. Vanliga träningskläder rekommenderas. Eller varför inte gå all in och ha en klädsel som är anpssad till temat "Strip". Andra klasser som finns tillgängliga; Tabata, Cirkelträning, SH'BAM, BODYPUMP, Flex & Stretch klass, Afro och mycket mer.

 

Klasserna hålls oftast på någon av Nordic Wellness klubbar i centrala Göteborg. Klass på annan ort tillkommer resekostnad och andra avgifter som kan tänkas tillkomma. Sal bokas då av er och salen bör ha tillgång till en musikanläggning, gärna ett headset och en större spegel.

 

Pris: 240 kr/pers och min. 10 person.

Vid frågor: sandra@sandraborjesson.se

 

 

 

Hälsokväll:

Populärt är att ha klädpartyn eller liknande. Varför inte arrangera ett hälsoparty där fokus ligger på medvetenhet, holistic tänk, tips på snabba och lättlagade måltider/mellanmål som passar hela familjen? Kontakta mig så berättar jag mer!

 

Ca pris per person: 240 kr/pers

Ingår: Workshop, smakprov på ett bröd, chokladboll till fikat eller mellanmål, och en glass, Utprintade receptförlsag som alla får ta med sig hem, samt rådfrågning/frågestund. Samla alla dina kollegor eller tjejkompisar och bjud in mig.

 

Copyright © All Rights Reserved